Despre noi

LA STAMPA își desfășoară activitatea de transport pe întreg parcursul anului acoperind rutele majore din România și Europa, fiind specializați pe ruta România-Italia și retur.

Compania noastră de transport are un parc de vehicule ce include remorci decopertabile, mega și microbuze. Transportăm o gamă variată de bunuri și clienții noștri reprezintă domenii variate ale industriei din România.

Transport marfa national si international

Toți șoferii noștri sunt pregătiți la standarde profesionale și au experiență in toate aspectele ce țin de transportul pe șosea, incluzând livrări urgente, distanțe lungi, descărcări multiple, rezervări și colectări de marfă programate.

În mod curent transportăm marfă paletizată, mobilă, materiale de construcții și utilaje, oferind servicii complete de transport național și internațional.

Dotările noastre moderne, precum o gamă completă de echipament de urmărire prin satelit, ne permit să transportăm aproape orice, oriunde în Europa. Fie ca aveți marfă de transportat pe rute obișnuite sau mai puțin circulate, noi avem experiența, echipamentul și oamenii pentru a livra la timp, la prețuri competitive.

Investițiile noastre constante într-o flotă modernă și în facilitațile de depozitare, precum și livrarea mărfurilor în siguranță și la timp, indiferent de împrejurări, ne asigură că putem face față nevoilor individuale ale clienților noștri.