Transport marfă România - Italia

LA STAMPA oferă opțiuni de transport sigure și flexibile pentru a corespunde tuturor cerințelor, cuprinzând servicii de transport pe întreg parcursul anului, facilități de depozitare și logistică.

LA STAMPA își desfășoară activitatea de transport pe întreg parcursul anului acoperind rutele majore din România și Europa, fiind specializați pe ruta România - Italia și retur.

Pe parcursul anilor de experiență în industria de transport, am căpătat o deplină întelegere a modului cum aceasta funcționează și, drept rezultat, putem oferi companiei dumneavoastră un sistem de transport bine organizat, specializat pe ruta Romania - Italia, care va corespunde cerințelor dumneavoastra. În domeniul industriei transporturilor suntem o companie eficientă și de încredere, oferind servicii la standarde înalte.

Lăsați grijile deoparte !

Noi știm că vă preocupă livrările la timp, orele de tranzit, serviciile de facturare, documentare corecte și precise. Noi vă facem munca mai ușoară, consolidând continuu serviciile de transport și urmărind desfașurarea în cât mai bune condiții a tuturor etapelor pe care le presupun activitățile de transport.

Dumneavoastră aveți nevoie de timp pentru a vă concentra asupra activităților, produselor și operațiunilor proprii. Lăsați în grija noastră transportul mărfurilor dvs !

Transport marfa national si international

Toți șoferii noștri sunt pregătiți la standarde profesionale și au experiență in toate aspectele ce țin de transportul pe șosea, incluzând livrări urgente, distanțe lungi, descărcări multiple, rezervări și colectări de marfă programate.

Întreținere proprie flotă auto

Compania noastră asigură și întreținerea vehiculelor din dotare, pentru că siguranța transportului este una din prioritățile noastre.

SERVICII depozitare marfă

Depozitare marfa

Compania noastră oferă facilități de depozitare pentru diferite tipuri de mărfuri pe perioade de timp mai scurte sau mai îndelungate, în funcție de cerințele dvs.

  • Depozităm marfă pentru clienții noștri, în vederea livrării directe către clienții lor.
  • Distribuim marfă - parțială sau completă - transportată de la client și depozitată în spațiile noastre.Garanția calității

Este evident că toți clienții noștri solicită servicii excelente din partea noastră - prin urmare trebuie sa pretindem tot ce e mai bun din partea flotei noastre. Prin continuă investiție ne asigurăm că toate vehiculele noastre sunt în mod constant reînnoite și că profilul flotei ramâne întotdeauna tânăr.
Investițiile noastre constante într-o flotă modernă și în facilitațile de depozitare, precum și livrarea mărfurilor în siguranță și la timp, indiferent de împrejurări, ne asigură că putem face față nevoilor individuale ale clienților noștri. Solicitați gratuit o cotație acum !